Ποια είδη μας ενδιαφέρουν

Είμαστε πολύ αυστηροί στα πράγματα που «επιλέγουμε», γιατί πολύ απλά γνωρίζουμε ακριβώς τι αρέσει σε σας τους γονείς να ψωνίζετε για το παιδί σας.

Τα πράγματα πρέπει να είναι επώνυμα, σε άψογη κατάσταση, σαν καινούργια!

Τα ρούχα πρέπει να είναι καθαρά, πλυμένα, σιδερωμένα και να μυρίζουν όμορφα!. Μην αφαιρείτε τις ετικέτες αν είναι τελείως αφόρετα.

Τα καροτσάκια, πρέπει να είναι χωρίς ζημιές στο σκελετό τους, να μην έχουν σκουριασμένα μέρη, τα υφάσματά τους να μην έχουν μη-αφαιρούμενους λεκέδες και να ανοιγοκλείνουν εύκολα. Οι λαβές δεν πρέπει να είναι φθαρμένες και να “κολλάνε” στο χέρι. Δεν πρέπει να είναι παλαιότερα των 5 ετών για λόγους ασφαλείας.

Τα καρεκλάκια φαγητού να είναι χωρίς λεκέδες, χωρίς φθορές/σκισίματα στην επένδυσή τους, ζημιές στο σκελετό τους και να ανοιγοκλείνουν εύκολα. Δεν πρέπει να λείπουν εξαρτήματα και αν είναι δυνατόν να έχουν και τη συσκευασία τους και τις οδηγίες χρήσης.

Τα καθίσματα αυτοκινήτου να είναι χωρίς ζημιές στο αφρολέξ και στο σκελετό, χωρίς φθορές, χωρίς λεκέδες και να μην είναι παλαιότερα των 5 ετών για λόγους ασφαλείας.

Τα παιχνίδια και τα βιβλία να μην έχουν φθορές, να μη λείπουν τα αυτοκόλλητα και τα εξαρτήματα, να λειτουργούν και να είναι με τις μπαταρίες τους (τις μπαταρίες αφού δοκιμαστούν μπορείτε να τις πάρετε πίσω).

Πράγματα που δεν είναι επώνυμα, άπλυτα, με λεκέδες, τσαλακωμένα, με αχνά υφάσματα και φθορές.

Πράγματα που είναι για παιδιά άνω των 14 ετών
Δεχόμαστε από ηλικίες 0 έως και 14 ετών μόνο εάν είναι αγορασμένα την τελευταία πενταετία.

Καροτσάκια που έχουν ζημιές οι οποίες μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και είναι παλαιότερα των 5 ετών.

Καθίσματα αυτοκινήτου που έχουν ζημιές που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών και είναι παλαιότερα των 5 ετών.

Ανδρικά και γυναικεία είδη
Προτιμάμε να βλέπουμε κομψά και χαμογελαστά παιδάκια...

Βρεφικά/παιδικά εσώρουχα και καλτσάκια
για ευνόητους λόγους...

Ρούχα και αντικείμενα που δεν διακρίνεται η μάρκα
Πρέπει πάντοτε να είναι εμφανής η μάρκα σε όλα τα αντικείμενα και ειδικά στα ρούχα η προέλευση και το μέγεθος

Ρούχα/παιχνίδια/βιβλία/αντικείμενα κακής ποιότητας, ακαλαίσθητα, αμφιβόλου προέλευσης ή παράνομα αγορασμένα.

Έπιπλα! Σιφονιέρες, ντουλάπες, κρεβάτια, πάρκα κλπ. (Παρκοκρέβατα δεχόμαστε).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9839151 ή στο 6986 230 385 ή στο 6988 360 005 ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Πρότυπα Υψηλής Ποιότητας του 2 φορές κι έναν καιρό

ΟΚ. Θέλω να σας πουλήσω τα παιδικά μου!

Θέλω να δω τα προϊόντα