Θέλω να πουλήσω

Το δωμάτιο του παιδιού σας, κρύβει... μετρητά!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9839151 ή στο 6986 230 385 ή στο 6988 360005 ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Έχετε παιδικά & βρεφικά είδη έως 14 ετών που θέλετε να μας πουλήσετε;
Μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να το κάνετε.

 Παράδοση στο κατάστημά μας

 Αποστολή στο κατάστημά μας

Κοστολόγηση και τρόποι πληρωμής

 Συμπληρώστε τη φόρμα "Θέλω να πουλήσω"

Παράδοση στο κατάστημά μας

Εάν βρίσκεστε εντός Αθηνών, μπορείτε να μας φέρετε τα πράγματά σας στο κατάστημά μας στην οδό Δαιδάλου 29, Αγ. Δημήτριος, Τ.Κ. 173 42. Επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικώς είτε μέσω email ώστε να γνωρίζουμε από πριν τι πράγματα θα μας φέρετε και να κλείσουμε ραντεβού!


Αποστολή στο κατάστημά μας

Εάν βρίσκεστε εκτός Αττικής ή δεν έχετε δυνατότητα να μας φέρετε τα πράγματα, μπορείτε να τα αποστείλετε ταχυδρομικώς, με ταχυμεταφορά (courier) ή με μεταφορική (για ογκώδη αντικείμενα).

Εμείς θα τα παραλάβουμε και θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την κοστολόγησή τους. Είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας κατευθύνουμε για τη διαδικασία αποστολής.

Η διεύθυνση αποστολής είναι:

2 φορές κι έναν καιρό

Μπαλτζή Ευαγγελία

Δαιδάλου 29

Αγ. Δημήτριος

Τ.Κ.173 42

Πριν μας αποστείλετε το δέμα βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τους ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ της ιστοσελίδας μας

Στο πακέτο πρέπει να αναγράφονται:

Το ονοματεπώνυμό σας και η διεύθυνσή σας, καθώς και μέσα στη συσκευασία πρέπει να υπάρχει μια αναλυτική λίστα με τα πράγματα ή ο αριθμός των πραγμάτων, ένα κινητό τηλέφωνο και το email σας.

Εάν έχετε ή είχατε κατάστημα με παιδικά είδη το οποίο δεν λειτουργεί πια ή σύντομα δεν θα λειτουργεί, μπορείτε να μας καλέσετε για να σας επισκεφθούμε και να σας κάνουμε προσφορά αγοράς για το στοκ σας. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι μας ενδιαφέρουν μόνο τα επώνυμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα απ' όλη τη γκάμα του παιδικού & βρεφικού: ρούχα, παπούτσια, καροτσάκια, καρεκλάκια φαγητού, καθίσματα αυτοκινήτου, παιχνίδια, κλπ. Όχι όμως έπιπλα.

Κοστολόγηση και τρόποι πληρωμής

Αφήνετε τα πράγματα σας στο κατάστημά μας και κερδίζετε 30% επί της τιμής που θα πωληθούν από εμάς (πλην ποσοστό χαρτοσήμου). 

Όλα τα είδη παραμένουν στο κατάστημά μας για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν δεν πουληθούν, τότε σας καλούμε να τα παραλάβετε από το κατάστημα χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Σε περίπτωση που είστε εκτός Αττικής τα προϊόντα σας σάς  επιστρέφονται με δική σας χρέωση. Επίσης, μπορούμε να τα δωρίσουμε, με τη δική σας συναίνεση, σε συνεργαζόμενα φιλανθρωπικά ιδρύματα.