Πρότυπα Υψηλής Ποιότητας

Θέλουμε να νιώθετε όμορφα που ντύνετε και εξοπλίζετε το παιδί σας στο “2 φορές κι έναν καιρό”! Γι’ αυτό και είμαστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές μας. Αν κάποια αντικείμενα ή ρούχα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας δεν τα δεχόμαστε.

Όλα τα προϊόντα μας είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς λεκέδες, φθορές ή άλλα σημάδια εκτεταμένης χρήσης. Είμαστε πάρα πολύ επιλεκτικοί στην επιλογή των προϊόντων αφού γνωρίζουμε πολύ καλά τα γούστα των γονιών!

Όλα τα προϊόντα μας κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Τα φερμουάρ ανοιγοκλείνουν κανονικά, τα καροτσάκια τσουλάνε, τα μουσικά παιχνίδια παίζουν τη μουσική τους και τα παιχνίδια έχουν όλα τα κομμάτια τους!

Γνωρίζουμε πολύ καλά την τελευταία λέξη στη μόδα του παιδικού και βρεφικού και επιλέγουμε μόνο πρόσφατα αγορασμένα αντικείμενα και ρούχα.

Ακόμα και αν κάποιο αντικείμενο που αγοράσατε έχει σημαντική φθορά που “ξέφυγε” από τον έλεγχό μας, μας το επιστρέφετε εντός 20 ημερών από την αγορά του και παίρνετε τα χρήματά σας πίσω!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9839151 ή στο 6986 230 385 ή στο 6988360005 ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!