Πως λειτουργεί

ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΣΑΣ!

Όχι πια άχρηστα παιδικά!

Φέρνοντας τα πράγματά σας σε εμάς, αδειάζετε το δωμάτιο του παιδιού από πράγματα που πλέον δεν χρησιμοποιούνται! Μπορείτε επίσης να μας τα στείλετε ταχυδρομικά εφόσον είστε εκτός Αττικής.

Μάθετε ποια είδη μας ενδιαφέρουν

ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ!

Μετρητά. Στο χέρι!

Εφόσον πουληθούν τα προϊόντα σας, πληρώνουμε με μετρητά, τα πράγματα που καταλαμβάνουν χώρο στο παιδικό δωμάτιο, τα οποία ή θα τα χαρίζατε ή απλά θα τα αφήνατε να σας τρώνε πολύτιμο χώρο. Όσα από αυτά δεν κάνουν για πώληση τα δωρίζουμε εμείς σε φιλανθρωπικές οργανώσεις κατόπιν συναίνεσης σας.

Μάθετε με ποιους τρόπους αγοράζουμε >

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ!

Κρατάμε την ανωνυμία σας!

Το να κρατήσουμε την ανωνυμία σας λοιπόν είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες της ασφάλειας μας. Με την κοστολόγηση των προϊόντων σας αποκτάται έναν κωδικό που αντιστοιχεί στα προϊόντα σας. Κανένας αγοραστής δεν γνωρίζει τα προσωπικά σας στοιχεία.

ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Είναι οικολογικό!

Ψωνίζοντας μεταχειρισμένα όχι μόνο κερδίζετε, αλλά συμμετέχετε σε μια παγκόσμια οικολογική δράση μειώνοντας το οικολογικό σας αποτύπωμα. Και νιώθεις όμορφα όταν κάνεις το καλύτερο για την οικογένειά σου, την πόλη σου αλλά και τον πλανήτη!

Δείτε τα νέα προϊόντα μας

Η διαδικασία αναλυτικά

ΠΑΡΑΛΑΒΗ

Μας φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε πια στο κατάστημά μας στη Δαιδάλου 29,   Αγ. Δημήτριος,T.K. 173 42. Εναλλακτικά μπορείτε να μας τα στείλετε και ταχυδρομικά στη διεύθυνση "2 φορές κι έναν καιρό - Μπαλτζή Ευαγγελία ". Και στις δυο περιπτώσεις καλό είναι να επικοινωνήσετε προηγουμένως μαζί μας και να μας κάνετε μια σύντομη περιγραφή των πραγμάτων που θέλετε να πουλήσετε. Μπορείτε επίσης να μας στείλετε περιγραφή και φωτογραφία των προϊόντων που θέλετε να μας αποστείλετε στο email info@2fores.gr

Εάν μας αποστείλετε ταχυδρομικά τα πράγματά σας, εμείς θα τα ξεχωρίσουμε και όποια από αυτά δεν είναι κατάλληλα θα σας τα αποστείλουμε με δική σας χρέωση στην αναγραφόμενη διεύθυνση αποστολέα του πακέτου.

Για να μην έχετε επιστροφές και περιττές χρεώσεις δείτε ποια είδη μας ενδιαφέρουν Ποια είδη αγοράζουμε

ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ

Κοστολογούμε τα πράγματά σας με βάση τη μέση τιμή αγοράς του αντίστοιχου καινούργιου και με βάση τη μάρκα, την εμφάνιση και την κατάσταση του προϊόντος. Η τιμή αγοράς από εμάς μπορεί να είναι αρκετά πιο χαμηλή από την αντίστοιχη τιμή λιανικής, γιατί έτσι μας δίνεται η δυνατότητα να βάλουμε όλα τα πράγματα που μας φέρνετε σε πολύ ελκυστικές τιμές. Με αυτό τον τρόπο αυξάνουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες να πωληθούν πολύ σύντομα! Και μην ξεχνάτε ότι αυτή η διαδικασία συμφέρει εσάς, γιατί έτσι μπορείτε να προμηθευτείτε κι εσείς αυτά που χρειάζεται το παιδάκι σας σε πολύ χαμηλές τιμές!

Δείτε αναλυτικά με ποιους τρόπους συναλλασσόμαστε >

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Τώρα τα πράγματά σας είναι πια στα χέρια μας! Εμείς θα τα μετρήσουμε, θα τα ταξινομήσουμε, θα τα φροντίσουμε, θα τα φωτογραφίσουμε και θα τα τοποθετήσουμε στα ράφια μας αλλά και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. To κατάστημά μας στον Αγ. Δημήτριο έχει χώρο ειδικά διαμορφωμένο όπως όλα τα καταστήματα λιανικής παιδικών ειδών, έτσι ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν αυτό που θέλουν άμεσα.

Η ιστοσελίδα μας είναι ειδικά κατασκευασμένη ώστε όλα τα προϊόντα που μας φέρνετε να είναι σωστά ταξινομημένα και προβεβλημένα και να εμφανίζονται πολύ ψηλά στις μηχανές αναζήτησης!

Μην ξεχνάτε, είμαστε η καλύτερη εταιρία στο είδος της στην Ελλάδα και μια από τις πιο οργανωμένες στην Ευρώπη στο χώρο του μεταχειρισμένου παιδικού και βρεφικού!

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΑΣ, ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9839151 ή στο 6986 230 385 ή στο 6988 360005 ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΟΓΚΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΤ' ΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Δείτε εδώ όλα τα νέα προϊόντα μας

Έχετε κι άλλες απορίες; Δείτε τις συχνές ερωτήσεις