Ποιοί είμαστε

ποιοί είμαστε

Η ιστορία μας

Το “2 φορές κι έναν καιρό” γεννήθηκε το καλοκαίρι του 2011. Η ιδέα προέκυψε από την αγανάκτησή μας για το υπερβολικά υψηλό κόστος αγοράς των αναγκαίων για τα παιδιά μας, σε μια εποχή όπου η κρίση έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στις τσέπες των γονέων. Για να είμαστε ειλικρινείς, όταν πρωτοανοίξαμε το κατάστημα, δεν πιστεύαμε ότι οι ελληνικές οικογένειες θα μας άνοιγαν την αγκαλιά τους με τόση θέρμη. Αλλά ήμασταν σίγουροι ότι εάν εργαζόμασταν σωστά, με υψηλή ποιότητα και ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση, θα βρίσκαμε τον τρόπο να "κερδίσουμε" την εμπιστοσύνη τους! Σήμερα, (αυτό το κείμενο ξαναγράφτηκε τον Απρίλιο του 2017), μετά από 6 χρόνια, είμαστε υπερήφανοι γι'αυτό που καταφέραμε!

Έχοντας γυρίσει ένα μεγάλο μέρος της Ευρώπης, ερευνώντας εξονυχιστικά αντίστοιχες επιχειρήσεις, συνειδητοποιήσαμε ότι ο τρόπος που εργαζόμαστε και τα προϊόντα που προμηθεύουμε είναι αξιοζήλευτα! Είναι υψηλότατης ποιότητας, σε καταπληκτικές τιμές και το καλύτερο από όλα είναι ότι οι ελάχιστες επιστροφές που είχαμε, οφειλόντουσαν σε λάθος νούμερο και σπανίως σε κάποιο ελάττωμα το οποίο δυσαρέστησε τους πελάτες μας. 

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στους γονείς, που όλα αυτά τα χρόνια μας προμηθεύουν υπέροχα κομμάτια και πραγματικά χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει εδώ που φτάσαμε σήμερα. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!

Πουλάτε όσο εύκολα αγοράζετε! Ψωνίζετε μεταχειρισμένα όσο ευχάριστα ψωνίζετε καινούργια!

Σήμερα με περισσότερους από 3000 πιστούς πελάτες σε όλη την Ελλάδα, εργαζόμαστε ακόμα πιο σκληρά, είμαστε ολοένα και πιο επιλεκτικοί, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην ΠΟΙΟΤΗΤΑ και στην ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ των πελατών μας.

Με την πολιτική επιστροφής χρημάτων ή άμεσης ανταλλαγής, χτίζουμε γέφυρα εμπιστοσύνης και προ πάντων ΣΤΑΘΕΡΗΣ σχέσης με τους πελάτες μας είτε πρόκειται για πωλητές είτε για αγοραστές, σε όλη την Ελλάδα! Σκοπός μας είναι να μεταφέρουμε από άκρη σε άκρη το μήνυμα του νέου τρόπου κατανάλωσης, όπου το κόστος αγοράς ενός ποιοτικού και επώνυμου προϊόντος μπορεί να είναι πολύ χαμηλό!sample icon
ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Επώνυμα και φθηνά!

Σε όλο τον κόσμο εδώ και χρόνια ψωνίζουν υψηλής ποιότητας επώνυμα μεταχειρισμένα. Τώρα και στην Ελλάδα!

Μάθετε πώς λειτουργεί
sample icon
ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΣΑΣ

Κερδίστε χρήματα!

Η ντουλάπα του παιδιού σας έχει μέσα μετρητά! Δεν έχετε παρά να μας φέρετε τα παιδικά που δεν χρησιμοποιείτε πια!

Θέλω να σας πουλήσω παιδικά!
sample icon
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ

Όλο και περισσότερα!

Παραλαμβάνουμε καθημερινά δεκάδες είδη από όλη τη γκάμα του παιδικού. Ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια και άλλα!

Δείτε τα προϊόντα