• Επώνυμα gently used παιδικά & βρεφικά
  • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές 70 ευρώ και άνω!
  • Καλέστε τώρα στο 210 9839151
  • Καλέστε τώρα στο 6986 230 385
  • Καλέστε τώρα στο 6988 360 005

Πρότυπα Υψηλής Ποιότητας

Θέλουμε να νιώθετε όμορφα που ντύνετε και εξοπλίζετε το παιδί σας στο “2 φορές κι έναν καιρό”! Γι’ αυτό και είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αγορές μας. Άν κάποια αντικείμενα ή ρούχα δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις μας δεν τα δεχόμαστε.
χωρίς ατέλειες

Όλα τα προϊόντα μας είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς λεκέδες, φθορές ή άλλα σημάδια εκτεταμένης χρήσης. Είμαστε πάρα πολύ επιλεκτικοί όταν αγοράζουμε αφού γνωρίζουμε πολύ καλά τα γούστα των γονιών!

δουλεύουν ρολόι!

Όλα τα προϊόντα μας κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Τα φερμουάρ ανοιγοκλείνουν κανονικά, τα καροτσάκια τσουλάνε, τα μουσικά παιχνιδάκια παίζουν τη μουσικούλα τους και τα παιχνίδια έχουν όλα τα κομμάτια τους!

είναι trendy

Δεν παίρνουμε παλιατζούρες, γνωρίζουμε πολύ καλά την τελευταία λέξη στη μόδα του παιδικού και βρεφικού και επιλέγουμε μόνο πρόσφατα αγορασμένα αντικείμενα και ρούχα. Αυτά ζητούν και πιο πολύ οι γονείς!

έλεγχος 4 σημείων
Ακόμα και αν κάποιο αντικείμενο που αγοράσατε έχει σημαντική φθορά που “ξέφυγε” απ’τον έλεγχό μας, μας το επιστρέφετε εντός 20 ημερών από την αγορά του και παίρνετε τα χρήματά σας πίσω!